China FYD40-1 40mm Produksi Polifusori Digital lan Supplier | Fuyi awak {-moz-user-select: ora;}

FYD40-1 40mm Digital Polifusori

Ing suhu saran kanggo pipo ngisor

PP-R 260 ° C

PB 240 ° C

HDPE 220 ° C

PVDF 172 ° C

Sampeyan bisa miturut bahan pipa sing beda kanggo nyetel suhu sing cocog, suhu sing dituduhake ing layar tampilan digital.

Lampu Indikasi "RDY" lan "HEAT". HEAT tegese pemanasan, sampeyan kudu ngenteni. RDY sing artine wis siyap, sampeyan bisa miwiti sawise lampu RDY ijo.


Detail produk

Tags Product

Keuntungan Kita

1. Nganggo algoritma PID Microcontroller, sistem kontrol suhu bisa cepet luwih cepet kanggo fluktuasi suhu eksternal.

2. Garis uji coba lan pangembangan mandhiri kanthi otomatis kanggo njamin toleransi suhu ≤ 2 ° C.

3. Ana departemen riset lan pembangunan papan sirkuit ing pabrik kita. Ana garis STM ing pabrik kita.

4. Soket karo lapisan Jepang Daikin PTFE, luwih dawa umur lan efek gabungan apik.

5. Yen gagal piranti kontrol cerdas, ana suhu peringatan. Suhu peringatan adhedhasar suhu suhu 30 ° C. (Contone, yen suhu setelan sampeyan 260 ° C, suhu peringatan iku 290 ° C).

Fitur Teknis

Tegangan dirating: 110V / 220V
Frekuensi dirating: 50 / 60Hz
Power dirating: 600W
Temp apa: 220 ° C-260 ° C
Temp.Toleransi: ≤2 ° C (Professional Cara Test)
Warning suhu: Setel suhu + 30 ° C
Suhu lingkungan: -5 ° C-45 ° C
Pakaryan Range Φ mm: 20.25,32,40
Suit Material: PP-R / PB / PE / PVDF
Bobot Net (Set): 5.05KGS
packing: 1pc / Akeh Bag, 2pcs / CTN
Karet Kabel: VDE standar 1²1.5meter
OEM  kasedhiya
NW / cartons: 10.10KGS
GW / cartons: 12.10KGS
Cartons Size: 44.0X25.5X19.0CM
Kalebu aksesoris ngisor
Machine 1pc Fusion Welding
1pc Floor Menenga
1pc Metal Case
2 PC Steel Bolts
1pc Hex Key Karusakan
1pc dikiataken Karusakan
4 Kunci PCS D20 、 D25 、 D32 、 D40

K88A0224 (1)

Standar Fusion

Diameteripun eksternal (mm) Leleh jero (mm) Wektu panas (s) Wektu ngolah Cooling wektu (min)
A Sugeng b
16 14,5 16,0 4 4 2
20 14,5 15,5 5 4 2
25 15.0 16,5 7 4 2
32 16,5 18,5 8 6 4
40 17,9 17,9 12 6 4

01

Jaminan Kualitas

pabrik Tour

Napa milih TOOL TOYA


  • Previous:
  • Next:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita