kino {-moz-user-select: none;}

MCE 2020 Kahiia

Hana 'ʻo FUYI TOOLS i nā loiloi sima kūpono piha loiloi a me nā mea hana no ka mīkini lika fusion mīkini, no laila ua koho mākou e hele ma MCE i Italia. Ma muli o ka make ʻana o coronavirus ma Italia, ua hoʻokuʻu ʻia ʻo MCE i 8 a 11 11 Sep 2020. ʻO ka kikoʻī kikoʻī e nānā i kēia e like me Reed Exhibitions.

MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, ka hōʻike ʻauhau honua e pili ana i nā hopena hoʻonaʻauao hou loa ma HVAC-R, Plumbing Technology a me nā Energy Renewable, i hoʻolālā pū ʻia me BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO - ua hoʻomaka mua ʻia mai 17th a 20 Malaki, 8 ka 11 Kepakemapa 2020, ma hope o ka pahuhopu coronavirus hou (COVID-19) i Italia. 
Ma hope o ka nānā ʻana i ka hoʻomake ʻana o ka coronavirus Covid-19 a me ka nānā ʻana me ka nānā ʻana i nā kauoha a pau i hoʻopuka ʻia e nā mana ola o nā mea ola ʻo Italia, ua hoʻoholo ʻia ʻo Reed Exhibitions e kāpae i nā .

“ʻO ke olakino o kā mākou mea kūʻai, nā hoahana a me nā limahana, ʻo ia kā mākou mea mua. Me ka ulu ʻana o ka ʻaha mai Italia, a ma Lombardy, a me ka noʻonoʻo ʻana i ka ʻōlelo i hoʻolaha ʻia e ka  Lombardia Region e hoʻopaʻa nei i nā hanana "[...] a me kēlā me kēia ʻano hālāwai. ka helu o nā mea kūʻai aku a me nā hoahana i kēia mau lā i hala aku nei a ua hoʻoholo mākou i ka  hoʻoponopono ʻana i kā mākou mau hanana i ka mahina ʻo Kepakemapa ”, wahi a Massimiliano Pierini, Luna Hoʻokele o Reed Exhibitions Italia.

“ʻAʻole kēia he hoʻoholo a mākou i maʻalahi; ko mākou mea kūʻai, nā hoahana a me nā hui ma Italia e hana  ikaika loa ma kēia mau hanana a, ʻoiai he mea pōʻino loa lākou e hoʻopanee, pono ia i ka hana mua i ke olakino a me ka palekana o nā mea āpau i komo. Ke hoʻomau nei kā mākou pahuhopu e hāʻawi i ka waiwai o ka mea kūʻai aku no ka poʻe āpau e hele ana i ka MCE  a me BIE i Sepatemaba a lawelawe i ka ʻoihana i ka honua holoʻokoʻa i nā kūlana maikaʻi o ka palekana a me ka maluhia. Me kēia, i nā hebedoma e hiki mai ana, e kūkulu ana mākou i mau ala o ka mālama ʻana i ko mākou kaiāulu e  kākoʻo a hui pū a mālama i ko mākou honua i kēia manawa paʻakikī. 

ʻO ka hui MCE a me BIE aia ma ka papa o nā mea kūʻai aku, kuleana, nā mea kūʻai aku, nā malihini a me nā limahana no nā nīnau a lākou e manaʻo ai e hoʻokele i ka hoʻololi i nā pilikia e pili ana i ka MCE a me BIE ma hope o 2020 .

MCENA MEA Hou

 

 


Hoʻolei: Feb-26-2020

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kou manaʻo ma 'aneʻi, a hoouna aku ia ia mai