awak {-moz-user-select: euweuh;}

Milih Fuyi Pakakas, milih Bingah

3 JAMINAN JAMINAN.

Hangzhou Fuyi Alat Co, Ltd ngagaranti mesin las mesin tumpukan diproduksi, dijual ku éta janten bébas tina cacad dina bahan sareng karya. Nanging, aya anu nambihkeun katenangan katenangan sareng GOLONGAN FUYI 3 Taun Warranty. Upami mesin stop kontak kipas anjeun ngiringan kantos gagal tina cacad dina damel atanapi bahan, kami bakal ngagentos mesin gratis. Éta kawajiban dina jaminan ieu dugi ka ngagentos produk anyar, dina waktu 3 taun saatos kiriman.

Gagalna kusabab nyalahgunakeun, nyiksa atanapi ngagem normal sareng cimata teu katutup ku garansi ieu. TOOLS FUYI moal nanggungjawaban kanggo tanggung jawab anu karuksakan atawa kajadian.

produk

Stop kontak fusi las mesin

  • Arrivals anyar
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • jsb05

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami