awak {-moz-user-select: ora;}

Pilih Fuyi Tools, milih Happy

3 JAMINAN TAHUN.

Hangzhou Fuyi Tools Co, Ltd njamin mesin welding soket diprodhuksi, didol supaya bebas saka kekurangan bahan lan kerjane. Nanging, ana tambahan katentreman kanthi garansi FUYI TOOLS 3 Taun Warranty. Yen mesin welding gabungan sampeyan ora duwe cacat saka cacat ing pakaryan utawa bahan, kita bakal ganti mesin kanthi gratis. Kewajiban ing jaminan iki diwatesi kanggo ngganti produk anyar, sajrone 3 taun sawise kiriman.

Gagal amarga nyiksa, nyiksa utawa nyandhang normal lan luh ora dijamin saka garansi iki. TOYA FUYI ora bakal tanggung jawab tumrap kerusakan sing ora kedadeyan utawa akibat.

PRODUK

Soket KANGOO WELDING MESIN

  • Baru
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita