тело {-мзз-корисник-изберете: ништо;

Одбери Fuyi алатки, изберете Среќен

3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА.

Hangzhou Fuyi Tools копродукции, ООД ја гарантираат приклучокот за фузивно заварување со приклучок, произведена, продадена од неа за да бидат ослободени од дефекти во материјалите и изработката. Како и да е, има дополнителен мир на умот со гаранцијата FUYI TOOLS 3 години. Доколку вашата машина за заварување со фузија некогаш е дефект од дефекти во изработката или материјалите, ние ќе ја замениме машината бесплатно. Обврска според оваа гаранција е ограничена на замена на нови производи, во рок од 3 години по пратката.

Неисправностите поради злоупотреба, злоупотреба или нормално абење и солзи не се опфатени со оваа гаранција. FUYI TOOLS не одговара за какви било инциденти или последователни штети.

ПРОИЗВОДИ

ПРИКЛУЧОК фузија заварување машина

  • Нови пристигнувања
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас